lördag 13 april 2013

Kycklingröra i tunnbröd

 Tänkte att vi skulle ha lite lördagsmys ikväll, så jag gjorde en egentillverkad kycklingröra som jag la i ett tunnbröd. Till efterrätt blev det ugnsstekt banan med choklad, och glass till det. SEN blev det gotter!! hihi Vilken kväll! yummy

Här är receptet på min supergoda röra för ca 2 pers,
beroende på hur mycket man vill lägga i!!


Stek kyckling (en liten filé räcker tycker jag) så den får en lätt stekyta, fortsätt sedan att steka på svag värme. Inte gott med bränd kyckling. Notera att jag la på salt och curry när jag började steka.
Under tiden kycklingen steker, skär en halv paprika i små små bitar. Lika så med purjo. Ta så mycket purjo ni önskar. Blanda i creme fraich med "chili och paprika" smak. Jag tog en hel burk och 1dl lätt majonäs. Jag smaksatte med 1 tsk curry. När kycklingen är färdig är det bara att strimla den i mindre bitar och sen in i kylskåpet i 30 min.





 I morse bakade jag bröd. Ett recept jag fått från grannen. Supergott och enkelt. Det som tar tid är jäsningen. Det som är i är bla trekornsmjöl, anis.
Nu ska jag forsätta ägna mig åt barnen och gotterna hehe

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar